Tuesday, February 8, 2022

Kritik provuppsats

Kritik provuppsats



Ladda ner JAMB CBT-programvara GRATIS nu! Får det dig att vilja överväga meritförteckningen noggrannare? Du kan också lära dig mer om orsak och verkan att skriva uppsatser och få berättande kritik provuppsats hjälp som erbjuds av ProfEssays, kritik provuppsats. Köp uppsats Läxhjälp Uppsatsredigering Betala för uppsats Skriv min uppsatsuppsats Hjälp Gör min uppsats Uppgift Hjälp Skriv min uppsats Uppsatsskrivning Hjälp Köp terminsuppsats Kursarbete Skriva min forskningsuppsats. Det är därför Burn's Theory of Transforming Leadership är en mer lämplig teori eftersom den beskriver ledarskap som en process för att förändra inter-relationer där ledare påverkar anhängare. En introduktion bör vara specifik och kort men inleda läsarna till ämnet som studeras, kritik provuppsats.





1. Hur man skriver en kritisk uppsats



Vi använder cookies för att förbättra vår webbplats åt dig. Fortsätt om du godkänner denna policy eller om du vill veta mer om den. Typ av papper: Uppsats. Ämne: LedarskapsteoriLedarekritik provuppsats, Effektiv förvaltning Beteendeetikkritik provuppsats, Inflytande. Ledarskap är relevans inom praktiskt taget alla områden i livet, och det kan inte överskattas i affärsvärlden. Framgången och misslyckandet för varje företag eller organisation vilar kritik provuppsats dess ledarskap. Denna enorma betydelse av ledarskap har väckt många intressen kring det i åratal, och detta förklarar uttömmande forskning inom olika områden och discipliner som management, psykologi, sociologi, statsvetenskap, utbildning och discipliner kritik provuppsats administration Yukl, På grund av dess betydelse och enorma relevans har många teorier föreslagits som försöker beskriva ledarskap utifrån flera tankeskolor.


Varje teori försöker belysa några grundläggande egenskaper hos ledarskap. Onekligen överensstämmer teorierna om ledarskap med de fem stora idéerna om ledarskap som påpekats av Allio som inkluderar bra ledare har god karaktär, det finns ingen kritik provuppsats sätt att leda och ledare måste samarbeta, anpassningsförmåga gör livslängd möjlig, kritik provuppsats, ledare är självgjorda. Alla dessa parametrar kan dubbas i doktrinen om effektivt ledarskap till viss del och naturligtvis är de väl underbyggda i ledarskapsteorier, kritik provuppsats. Den här uppsatsen beskriver några viktiga ledarskapsteorier och begrepp för att hjälpa oss att förstå effektivt ledarskap, kritik provuppsats.


Det finns ingen enskild acceptabel definition för ledarskap. Den exakta innebörden av ledarskap har länge diskuterats av forskare. Faktum är att Stogdill hade rätt när han menade att definitionerna av ledarskap nästan är lika med antalet personer som försöker definiera det. Det skulle alltså vara väldigt lätt att hitta definitioner baserade på några viktiga begrepp som inflytande över följare, kritik provuppsats, inflytande på uppgiftens mål, individuella egenskaper, interaktionsmönster, ledarbeteende, följarperspektiv, inflytande på organisationskultur och så vidare Yukl, En noggrann granskning av definitionerna av ledarskap kommer att avslöja dess förhållande till inflytande. Detta avskriver dock inte ledarskap som en process av socialt inflytande, även om det sociala inflytandet ingår i ledarskap eftersom ledarskap i sig är mycket mer omfattande.


Dessutom pågår en het debatt om kritik provuppsats mellan ledarskap och ledning. Vissa skolor hävdar att ledarskap och ledning är det kritik provuppsats olika och till och med ömsesidigt uteslutande medan vissa andra antar att ledarskap och ledning är samma. Oavsett kritik provuppsats olika ideologier och tankeskolor om ledarskap, det finns några allmänt hållna begrepp om ledarskap. Till exempel är den enorma makt som innehas och utövas av ledare ett intressant ämne som är uppenbart för alla, kritik provuppsats.


Dessutom är etiken i ledarskap ett annat intressant ledarskapsområde som verkar få mycket uppmärksamhet bland forskare och teoretiker. Ledarskap hålls i allmänhet ansvarigt för att främja etiskt uppförande i kritik provuppsats. Detta skiljer etiska ledare från oetiska ledare. Teorier och ledarskapsexperter har lagt fram flera teorier om ledarskap. Vissa av dessa teorier faller in i olika kategorier, inklusive transformationellt och karismatiskt tillvägagångssätt, egenskap, situation, kritik provuppsats och inflytande, kritik provuppsats, beteende och så vidare. Uppenbarligen kan ledarskapshandlingar, aktiviteter bäst förstås genom att undersöka dem i ljuset kritik provuppsats några av dessa användbara teorier, men detta innebär inte att varje teori skulle stämma överens med ens erfarenheter av ledarskap.


De flesta teorier om ledarskap förbättras av teoretiker för att tendera mot större effektivitet, och faktiskt måste effektiva ledare kunna lära sig, avlära sig och likaså lära sig om för att upprätthålla effektiviteten när tider och trender förändras. Dessutom försöker denna teori också klargöra de faktorer och villkor under vilka en karismatisk ledare skulle fungera effektivt, kritik provuppsats. Enligt teorin beskrivs en karismatisk ledare av hur anhängarna uppfattar honom. Men för att uppfattas som en karismatisk ledare måste en ledare ha vissa egenskaper inklusive högt självförtroende, ett starkt behov av makt och starka övertygelser.


Kritik provuppsats räknar också bra med Conger och Kanugo Charismatic Theory, som pekade på vissa egenskaper hos en karismatisk ledare som att göra självuppoffringar och riskera personlig förlust av pengar, kritik provuppsats, status eller medlemskap; agera på ett okonventionellt sätt för att uppnå en given vision, självförtroende och så vidare, kritik provuppsats. Ledaren bör också kunna uttrycka förtroende för följarnas förmåga att bygga upp sitt självförtroende och på samma sätt bygga engagemanget hos anhängarna genom att komma med en vision som definierar uppgiften Yukl, i själva verket karismatiska ledare bör vara sådana att det skulle väcka motiven hos anhängare för uppgiften. Uppenbarligen är det möjligt att ha alla eller de flesta egenskaperna hos en karismatisk ledare som nämns ovan men ändå inte magnetiseras av de flesta av de associerade underordnade.


Dessutom beskrivs en karismatisk ledare som en ledare som påverkar anhängarna. Med andra ord är detta möjligt för en karismatisk ledare att inte vara autentisk. Tydligen reproducerar en karismatisk ledare alltför ofta än inte underordnade som är karismatiska eller redo att uppnå ett mål. En ledare är inte på något sätt en väktare av all kunskap. Hans kunskapsnivå kan vara högre än de hos hans underordnade inom vissa givna områden, men vanligtvis har en ledare mycket att lära av sina anhängare. Det är därför Burn's Theory of Transforming Leadership är en mer lämplig teori eftersom den beskriver ledarskap som en process för att förändra inter-relationer där ledare påverkar anhängare.


Dessutom är en annan aspekt av transformerande eller karismatiskt ledarskap som ofta ifrågasätts moral. Uppenbarligen måste transformerande ledarskap hämta sitt liv från moral. Den karismatiska ledarskapsteorin som föreslagits av House rör inte riktigt den seriösa motionen om moral. Det verkar vara framträdande i frågorna om moral och etik. Generellt sett är karisma i grunden användbar och relevant för effektivitet i ledarskap, men karismatisk ledarskapsteori tar inte bara in allt inom ledarskap. Leader-environment-follower-interaction theory, förkortad till LEFI, är en annan intressant ledarskapsteori som härrör från den situationella ledarskapsstrategi som föreslagits av Kritik provuppsats. LEFI-teorin antar att prestationerna för en ledares underordnade baseras på fyra förmedlande variabler som inkluderar förmågan att utföra arbetet, uppfatta rollen tydligt och lämpligt, uppgiftsmotivation och närvaron eller frånvaron av miljömässiga begränsningar.


Dessutom antyder teorin att en ledare kan påverka kritik provuppsats sina underordnades prestation helt enkelt genom att påverka och modifiera dessa variabler. Dessutom kritik provuppsats i dessa variabler kan ofta nås genom att utnyttja de diagnostiska beteenden, och dessa brister kan korrigeras genom att göra det bästa av de korrigerande beteendena Livingston, ; Yukl, Teorin föreslår också användningen av förbättrade urvalsförfaranden som en väg för att undvika fel i de underordnades förmågor. Bristerna kan också undvikas genom att göra om jobbet på ett sådant sätt att det matchar de underordnades kompetens och även öka utbildningen.


Mer så kan effektiva ledare säkerställa optimal nivå av underordnad motivation genom att välja underordnade med ett stort behov av prestation, ge rätt feedback och uppmuntran och sätta specifika men utmanande mål. De underordnade skulle också kunna motiveras ytterligare med hjälp av incitament, konkurrens, deltagande, kommunikation, jobbomformning och så vidare. Verktyg som riktlinjer, feedback, formalisering, instruktion och så vidare kan också användas av effektiva ledare för att uppnå rollprecision och tydlighet och begränsningar i arbetsmiljön kritik provuppsats med genom att omorganisera arbetet, omforma tekniken, ta bort fysiska begränsningar och tillhandahålla resurser, kritik provuppsats. Denna teori antyder att de mellanliggande variablerna är kopplade till faktorer som ledarens egenskaper och situationsvariabler.


Hur underbar denna teori än låter, den har kritiserats på grund av dess komplexitet. Yukl, indikerade också tydligt att komplexiteten i denna teori gör det ganska svårt att testa mer än en liten del av den åt gången. Detta kritik provuppsats vilar mycket på motivationsfilosofin. Det betonar vikten av motivation som en primär drivkraft för ledarskap. Här definieras ledarskap vad gäller motivation medan kritik provuppsats några andra ledaregenskaper tysta. Teorin har dock starka parametrar speciellt kritik provuppsats det handlar om att arbeta hand i hand med kritik provuppsats anhängare för att säkerställa framgång i ett företag. Den observerar feedbackprocessen som ett sätt att diskutera styrkorna och svagheterna hos kritik provuppsats individer och även ge förslag på hur man kan förbättra svagheten med ett slutmål att anpassa arbetsplatsens beteende med de övergripande målen kritik provuppsats en organisation eller ett team.


Denna teori kan bäst ses genom att undersöka dess fyra fack, nämligen ledaren, kritik provuppsats, miljön, följaren och interaktionen. Uppenbarligen definierar dessa fyra viktiga komponenter ett effektivt ledarskap och måste övervägas noggrant. Vanligtvis ges miljön inte lämplig hänsyn av de flesta forskare när det gäller effektivitet i ledarskap, men inget effektivt ledarskap förekommer i en ogynnsam miljö. Faktum är att miljön måste vara skräddarsydd på ett sådant sätt att den gynnar både ledaren och följaren. Naturligtvis är ledaren och anhängarna viktiga komponenter i effektivt ledarskap för utan anhängare upphör en ledare att vara en ledare.


Slutligen är interaktionen mellan ledare och följare också av avgörande betydelse. Det är här feedbackprocessen kommer. Därför är det absolut nödvändigt att tänka på att feedbackprocessen inte är en enkelriktad process utan en tvåvägsprocess som involverar att ge och ta emot från ledaren till följaren och vice versa, kritik provuppsats. Med andra ord, även om denna teori anses komplex och svår att testa, definierar den rätt modell för effektivt ledarskap ur min synvinkel och betonar vikten av de vitala komponenterna som utgör ett effektivt ledarskap. Detta beror på att effektiv feedback och interaktion med andra ledare och underordnade hjälper en att fastställa varaktigheten, bredden och att ge kontroll över en motgång.


Dessutom ger denna ledarskapsteori också utrymme för att identifiera en motgång i förväg. Att därför göra nödvändiga förberedelser och vidta lämpliga åtgärder för att begränsa och hantera det. En tydlig identifiering av miljörestriktioner ger en essens som ger utrymme för att lokalisera de utmaningar som företaget står inför i den fysiska miljön och lämpliga tillvägagångssätt för att hantera dessa utmaningar. Olika litteratur om ledarskap antar att ledarskap och ledning är två separata begrepp. Självklart, kritik provuppsats, ledningen blir effektiv när chefen är en ledare.


Karismatiskt ledarskap som föreslagits av House antar att vissa karismatiska egenskaper måste finnas hos en ledare innan han kan leda effektivt. Detta är besläktat med att säga att ledarna är födda och inte skapade. Naturligtvis kan bra ledare ha vissa inneboende egenskaper som utmärker dem, men i huvudsak kan effektivitet säkerställas genom att skaffa kunskap. En ledare måste kunna hålla sig à jour med alla nödvändiga detaljer om ledarskap och även använda dem på lämpligt sätt. Teorierna och begreppen om ledarskap som påpekats ovan, nämligen situationsanpassat och transformerande ledarskap är ganska omfattande men målar inte riktigt upp bilden av ledarskap som en praktisk aktivitet i en komplex organisation Denis et al, kritik provuppsats.


Tydligen, kritik provuppsats utövande av ledarskap är komplext kritik provuppsats som inte helt kan definieras av en enda teori, koncept eller modell. I själva verket är detta uppenbarligen det som sporrade Allio att hävda att det inte finns något bästa sätt att leda. Detta betyder att det kan finnas olika modeller eller idéer om effektivt ledarskap och att ingen enskild modell eller teori verkligen definierar en effektiv ledare. Faktum är att en integrering av hela ledarskapsteorin skulle gå långt för att ge en modell av en effektiv ledare i en organisation eller ett system.


Modellerna och teorierna för effektivt ledarskap tar inte heltäckande hänsyn till de faktorer som leder till att chefer eller toppchefer spårar ur. Studien noterade att urspårning skulle kunna förhindras om chefer och de runt omkring dem kommer att arbeta med några svåra utvecklingsfrågor. För att förhindra urspårning observerade studien också att chefer måste förbättra sig själva i sina mellanmänskliga relationer, kritik provuppsats, deras förmåga att bygga och leda ett team, förmåga att utvecklas eller anpassa och förmåga att uppfylla verksamhetens mål.


I huvudsak kan det noteras att urspårning är kritik provuppsats utvecklingsfråga och inte en värdefråga och kan förebyggas genom att arbeta med ovan nämnda utvecklingsprocesser och inte värdesystemet. Ledaren presenteras här som någon som redan är perfekt och kan efterliknas i all förgrening av följare eller underordnade. Självklart ska ledaren fungera som ett exempel för följare, men det bör finnas utrymme för förbättring och utveckling för att undvika frågor om ledarskapsavspårning. Sammanfattningsvis, kritik provuppsats, eftersom det är ett mycket viktigt och viktigt ämne kräver ledarskap noggrant övervägande och studier i varje organisation.


Ledarskap har ingen enskild definition, och många teorier har lagts fram av olika teoretiker för att beskriva detta viktiga koncept. En ledare kan helt enkelt definieras som en person som har en följare oavsett antalet följare. Denna definition avskriver tydligt ledning som annorlunda än ledarskap. Ledarskapskonceptet försöker dock att förena de två viktiga begreppen, nämligen ledarskap och ledning tillsammans, kritik provuppsats.





ämnen för kreativt skrivande



Viktadministration har visat sig vara trenden hos våra invånare, för skälen till hälsa eller formning. Detta har motsvarat uppkomsten av massor av modedieter och viktminskningsprogram med löftet om snabb och enkel viktminskning, och utseende matchar, skaffar muskler på kort tid. Nuförtiden är individer på efterfrågan på snabba leads till alla aspekter av livet, tillsammans med viktminskning. Många viktminskningsprogram har hävdat att de är effektiva med den vetenskapliga principen igen. Ändå finns det otillräckliga vetenskapliga bevis för att hjälpa den betydande effekten av dessa viktminskningsprogram. Ett av de trendigaste viktminskningsprogrammen är Metabolic Factor, som är banbrytande av Dr.


Jonny Bowden år. Jonny Bowden introducerade denna metaboliska teori och dess förhållande i viktminskning. Även om detta tillvägagångssätt stöds av vissa vetenskapliga bevis och vittnesmål, som visar att de framgångsrika berättelserna inom 22 dagar i viktadministration, finns det styrka och begränsningar förknippade med denna viktminskningsplan. Författaren lanserade ett viktminskningsprogram som fokuserar på att öka människans ämnesomsättning via aktiveringen av ungdomshormonet: Insulin-like Growth Factor IGF. Detta får i sin tur metaboliskt energiska vävnader att bränna extra fett och slutar i viktminskning. Tillvägagångssätten för att aktivera detta hormon omfattar genom att konsumera rätt måltider, ha enkla åtgärder, korrekt sömn, stresshantering och avgiftning.


Han hävdade att detta program är lämpligt i hela åldersgruppen, och viktminskning kan uppnås inom 22 dagar efter programmet. Anhängarna får sluka festkolhydraterna, ändå bara vid en viss tidpunkt. Tillbehören i denna viktminskningsplan är The Metabolic Factor Blueprint, 10 Minute Meals, Quick Start Guide, Progress Tracker och Metabolic Motivation Emails. Författaren erkände att den enda metoden att gå ner i vikt är att aktivera de metaboliskt energiska vävnaderna MATs. Dessa metaboliskt livliga vävnader bidrar till viloenergiförbrukningen RER. I allmänhet finns det tre delar av människans totala dagliga vitalitetsutgifter, som är vilovitalitetsutgifter, termisk effekt av mat och aktivitetsinducerad vitalitetsutgifter Westerterp. Men vitalitetsutgifterna för dessa organ bestäms av organmätningen, och är inte mycket varierande bland människor.


Därför kan det nämnas att ökad fysisk träning kan bidra till att öka hela energiförbrukningen. I den här artikeln sa skaparen att dessa MATs hjärna, hjärta, lever, lungor drivs mest effektivt av fetter. Detta uttalande är vilseledande, eftersom vår kropp endast kommer att använda fettsyror när man är i svält. I normal mänsklig metabolism är glukos det populära substratet över protein och fett. Glukos är det enda verkliga bränslet för det mänskliga sinnet, förutom under långvarig svält. Faktum är att fettsyror inte kan serveras eftersom bränslet för sinnet, som en alternativ ketonkroppar genereras för att gasa hjärnan under hunger. För kranskärl är den huvudsakliga bränslekällan fettsyror. Levern använder sig av? Skaparen tillåter endast vissa typer av måltider i denna viktminskningsplan, med syftet att förändra vitalitetsmetabolismen, vilket gör det möjligt för kroppen att använda fett istället för glukos.


När det kan vara ont om glukos i vår kropp som ett resultat av begränsad konsumtion av kolhydrater, kommer detta att försätta vår kropp i ketostillstånd, vilket inducerar att använda fett som den primära källan till bensin. Ketoner i våra kroppar är olika gastillförsel, som produceras i levern som svar på begränsad kolhydrattillgänglighet, vilket vanligtvis förekommer vid långvarig fasta, svält eller ketogena lågkolhydrater och överdrivet fettintag. Huvudsyftet med att sänka insulinhormongraden, som nämnts av skaparen är att inducera ketogenesprocessen. Ketogenes är ett adaptivt svar under en vitalitetskris, med den primitiva rollen att tillhandahålla ett substrat för hjärnan, som inte kan använda fria fettsyror som bränsletillförsel. Det huvudsakliga substratet för ketogenes är de fria fettsyrorna som frigörs från fettvävnader.


Den minskade kolhydrattillgängligheten kännetecknas av minskning av plasmaglukos och insulin. När detta händer stimulerar det lipolysen, varvid fetterna i fettvävnaderna bryts ner till fria fettsyror, vilket ger uppkomsten av fria fettsyror i blodcirkulationen, och tjänar till ketogenesen för att tillföra keton våra kroppar acetoacetat, aceton och? I artikeln sa det att de störande faktorerna för insulinutveckling är sojaoljan, naturligt sötningsmedel och familjemat. Det verkliga syftet med att undvika sojaolja är definitivt att undvika de stekta måltiderna och snabbmaten. Alltför bearbetad mat kan vara en av de måltider som bör undvikas, som författaren har talat om.


Dessa tre kända beståndsdelar är faktiskt de råa elementen som är involverade i många av de bearbetade livsmedel. De sockerhaltiga såserna bör förhindras lika bra. Efter att ha granskat en text, eller sett en film eller noggrant analyserat ett konstverk och tagit anteckningar, är nästa steg att identifiera de huvudsakliga problemen eller mönstren som uppstår från anteckningarna. Samtidigt som de viktiga aspekterna noteras, är vissa frågor eller punkter skyldiga att dyka upp och sticka ut. Eleverna behöver därför vara angelägna och identifiera dessa mönster och problem. Nästa sak efter detta är att försöka hitta lösningar på de identifierade problemen och mönstren.


Vid denna tidpunkt bör författaren utveckla sitt avhandlingsuttalande och ha sitt perspektiv tydligt beskrivna. Kritisk uppsatsskrivning är starkt beroende av hur mycket forskning en individ gör. I vissa fall gör eleverna misstaget att vara beroende av sin primära källa för att skriva sin kritiska uppsats. Att hitta rätt källor kan vara ett problem och eleverna har ofta fel på sig för att använda opålitliga källor. Precis som hur man rekommenderas att göra anteckningar när man läser eller tittar på den primära källan, är det också viktigt att göra anteckningar när man går igenom de sekundära källorna. Anteckningarna hjälper till att bestämma eller hitta mönster och korrelationspunkter mellan den primära och sekundära källan.


Att förstå förhållandet eller sambandet mellan den primära och sekundära källan är nyckeln till att skriva en anständig kritisk uppsats. Nedan följer några kriterier för att välja rätt sekundär källa:. Alla uppsatser följer en viss standard eller format som inkluderar en introduktion, brödtext och en slutsats. Dessa delar måste ingå i en uppsats för att betecknas som kompletta. Men innan du tar itu med dessa avsnitt är det viktigt att först utveckla en disposition för en kritisk uppsats. Kritiska uppsatser är viktiga eftersom det ger eleverna en steg-för-steg-guide för att utveckla sin uppsats.


En introduktion ger en beskrivning av ämnet som studeras. Även om vissa elever gillar att ge mycket information i introduktionen, är det lämpligt att vara kortfattad och direkt. En introduktion bör vara specifik och kort men inleda läsarna till ämnet som studeras. Bakgrundsinformation är verkligen av väsentlig betydelse, och det är därför viktigt att inkludera information som hjälper läsarna att förstå hela uppsatsen. Ett avhandlingsutlåtande avslöjar uppsatsens huvudfokus. Vid många tillfällen har studenter ofta platta och enkla avhandlingspåståenden som även om de inte strider mot några regler bara hjälper till att avslöja bristen på fantasi eller forskning som är involverad. Ett avhandlingsuttalande bör vara argumenterande och ge läsarna en försäkran om att de verkligen kommer att njuta av det de läser.


När du skriver en uppsats bör varje mening i kroppen kommunicera sin poäng. Ovanstående är nästan en klyscha, men det är verkligen avgörande för att vara en bra kritisk essäförfattare. Varje stycke bör stödja avhandlingens uttalande genom att inkludera ett påstående eller ett argument och följa upp det med stödjande bevis eller meningar. Om inget annat anges bör kritiska uppsatser ha tre till sex stycken och var och en av dessa ska ha fem till sex meningar. En kritisk essäslutsats skiljer sig inte från andra essäslutsatser. När man skriver en slutsats för en kritisk uppsats bör man upprepa sin ståndpunkt eller huvudargument följt av de viktigaste stödjande argumenten eller punkterna.


Här behövs bara en sammanfattning, och därför uppmanas författare att vara kortfattade och bara inkludera det som är nödvändigt. Läsare bör känna sig direkt länkade eller påverkade av ämnet som studeras. En uppsats bör lämna läsarna med behovet eller lusten att ta reda på mer om ett ämne. När uppsatsen är klar är det viktigt att revidera, korrekturläsa, välja en fängslande titel och göra lämpliga citat. Att ha ett syfte är verkligen viktigt för att skriva en anständig kritisk uppsats och det är viktigt att beskriva det tydligt. Korrekturläsning hjälper en att korrigera grammatiska fel och behålla sin hållning under hela sin uppsats. Citat är också av väsentlig betydelse och hjälper till att undvika plagiatproblem. Att välja ett ämne kan vara en utmaning. Författare rekommenderas dock ofta att välja ett ämne som de är bekanta med och som ger dem tillräckligt med information för att skriva hela uppsatsen.


Köp uppsats Betala för uppsats Skriv min uppsats Läxskrivning Hjälp Uppsatsredigeringstjänst Uppsatsskrivande Hjälp Skriv min högskoleuppsats Gör min uppsats Terminuppsats Skrivtjänst Kursskrivtjänst Skriv min forskning Uppsats Skrivhjälp Uppsatsskrivning Hjälp.

No comments:

Post a Comment